WELKOM

Haenen Gerechtsdeurwaarders heet u van harte welkom. Ons doel is om u aan de hand van deze website op een duidelijke en uitvoerige manier wegwijs te maken binnen onze organisatie, het ambt van gerechtsdeurwaarder en uiteraard al hetgeen onze praktijk u te bieden heeft. Bestaat de behoefte aan nadere informatie of geeft u de voorkeur aan persoonlijk contact dan kunt u ons te allen tijde telefonisch bereiken voor het maken van een afspraak.

Het kantoor

Onze gerechtsdeurwaarders- en incassopraktijk is al meer dan 30 jaar gevestigd in de hoofdstad van de provincie Limburg. Vanuit onze vestiging aan de Einsteinstraat te Maastricht worden de meest uiteenlopende ambtelijke (incasso-)werkzaamheden door een vakkundig, enthousiast en gedreven team verricht. In combinatie met een nauwe collegiale samenwerking bieden wij u landelijke dekking voor al uw ambtelijke opdrachten. Wij coördineren het geheel en blijven uw aanspreekpunt.

Haenen Gerechtsdeurwaarders bestaat uit twee gerechtsdeurwaarders, een kandidaat-gerechtsdeurwaarder en juriste en een vijftal incassomedewerkers die zich dagelijks hard maken voor een breed klantenbestand. Ons kantoor kenmerkt zich door onder meer kwaliteit, maatwerk, flexibiliteit, korte lijnen en vaste aanspreekpunten. Verder beschikt onze organisatie over een volledig geïntegreerd en geautomatiseerd computernetwerk. Mede door de digitalisering en een goede structurering van onze werkprocessen zijn wij in staat om snel en efficiënt de werkzaamheden voor u uit te voeren.

Derhalve zijn wij ook niet in de laatste plaats voor de advocatuur dé ideale servicegerichte partner. Voor spoedeisende zaken kunt u ons eveneens buiten de reguliere kantooruren inschakelen en desgewenst bespreken wij samen met u de te nemen stappen.

Kortom uw slagvaardige (incasso-)partner op juridisch gebied!