Skip to main content

DEBITEURENBEHEER

Het debiteurenbeheer is een zeer belangrijk onderdeel van uw bedrijfsvoering. Uw geldstroom moet op gang blijven. Onbetaalde rekeningen drukken uw capaciteit aan liquide middelen en kunnen op die manier een niet te onderschatten impact hebben op uw bedrijf. Uw debiteurenpost dient zo laag mogelijk te zijn. Het is derhalve zaak om ook dit onderdeel binnen uw bedrijf goed in te richten en vooral scherp te blijven op de betalingstermijnen.

Indien betaling van uw factuur binnen de door u gestelde termijn uitblijft dient u per omgaande een herinnering te versturen en indien nodig gevolgd door een aanmaning en eventueel een laatste waarschuwing. Het is raadzaam om uw klant ook telefonisch te benaderen. Mocht dit alles geen zoden aan de dijk zetten dan is het moment aangebroken om uw vordering aan ons kantoor uit handen te geven.

Een andere mogelijkheid is om uw debiteurenbeheer gedeeltelijk of volledig aan ons uit te besteden. Wij kunnen voor u uw debiteurenportefeuille beheren en tevens namens u de invorderingsprocedure verzorgen bestaande uit het verzenden van een herinnering, aanmaning, laatste waarschuwing alsmede het telefonisch benaderen van uw klant. Ons doel is om u te ontzorgen op debiteurengebied.

Neemt u gerust met ons kantoor contact op voor meer informatie.