Skip to main content

Routebeschrijving

ROUTEBESCHRIJVING EN ROUTEKAARTEN

Ons kantoor is gevestigd aan de Einsteinstraat 6 te Maastricht; gelegen in de wijk Heer. De ligging is gunstig ten opzichte van alle uitvalswegen zoals onder meer de A2, A79 alsmede de wegen naar Eijsden-Margraten, Gulpen-Wittem, Vaals, Valkenburg aan de Geul en uiteraard de buurlanden België en Duitsland.

Voldoende parkeergelegenheid (onbetaald) is te vinden vlak voor ons kantoor alsmede in een straal van enkele tientallen meters.

Wij zijn ook eenvoudig met het openbaar vervoer te bereiken. Er zijn diverse (rechtstreekse) busverbindingen vanaf onder meer het Centraal Station en de rest van de stad. De dichtsbijzijnde bushaltes (in de Dorpstraat) zijn op nog geen 200 meter van ons kantoor verwijderd.

Hieronder treft u aan een overzichtskaart alsmede een detailkaart van Maastricht.

Contact

Via onderstaand formulier kunt u eveneens gemakkelijk per e-mail met ons kantoor in contact komen om bijvoorbeeld een adreswijziging door te geven, een verzoek neer te leggen of een andere mededeling te plaatsen. Gelieve bij dossier- of opdrachtgerelateerde berichten te allen tijde ons referentie-/dossiernummer te vermelden. De velden met een * zijn verplicht in te vullen.

Gerechtsdeurwaarder

J.M.H.C. Haenen

Toegevoegd
gerechtsdeurwaarder

mr. E.S.W. Geurts

Bezoekadres

Einsteinstraat 6
6227 BX Maastricht

Correspondentieadres

Postbus 3071
6202 NB Maastricht

haenen@gdwhaenen.nl
www.gdwhaenen.nl

T 043 – 321 58 98
F 043 – 325 39 09

Contactformulier