Calculator incassokosten

Wilt u berekenen hoe hoog de incassokosten mogen zijn? Dat kan via onze website.

Incassokosten berekenen

Formulier inkomsten en uitgaven

Voor de berekening van de beslagvrije voet of het beoordelen c.q. het treffen van een betalingsregeling dient u gegevens aan te leveren. Dit kan eenvoudig via onze website.

Formulier invullen

Openbare verkoop 23-09-2016

16 september 2016

Vrijdag 23 september 2016 zal ten laste van P.M.H.N. Barbier om 16:00 uur de executieverkoop plaatsvinden van een personenauto van het merk Porsche, type Cayenne.

Lees verder >

Als huurder bent u géén bemiddelingskosten of courtage verschuldigd

18 november 2015

Indien de huurbemiddelaar in opdracht van de verhuurder werkt, dan bent u als huurder géén bemiddelingskosten verschuldigd.

Lees verder >

Bijdrage ontwikkeling jongeren

25 juli 2015

Culturele interactie, mondiale samenwerking en ontwikkeling in de ruimste zin des woords. Ook dit jaar dragen wij Global Exploration een warm hart toe. Veel succes bij het realiseren van alle plannen!

Lees verder >

Haenen Gerechtsdeurwaarders is al meer dan 30 jaar gevestigd in de fraaie provinciehoofdstad Maastricht. Vanuit onze vestiging aan de Einsteinstraat nummer 6 worden de meest uiteenlopende ambtelijke en niet-ambtelijke (incasso-)werkzaamheden door een vakkundig, enthousiast en gedreven team verricht.

Onze gerechtsdeurwaarders- en incassopraktijk bestaat onder meer uit twee gerechtsdeurwaarders, een kandidaat-gerechtsdeurwaarder en juriste alsmede incassomedewerkers die zich dagelijks hard maken voor onze opdrachtgevers. Bij ons staan kwaliteit, flexibiliteit en proactiviteit hoog in het vaandel.

Lees meer over ons >

Gerechtsdeurwaarders

M.M.J. Haenen
J.M.H.C. Haenen

Toegevoegd 
gerechtsdeurwaarder

mr. E.S.W. Geurts

Bezoekadres

Einsteinstraat 6
6227BX Maastricht

T 043 - 321 58 98
F 043 - 325 39 09

 

Correspondentieadres

Postbus 3071
6202 NB Maastricht

haenen@gdwhaenen.nl
www.gdwhaenen.nl

T 043 - 321 58 98
F 043 - 325 39 09

Dossier online

Wij bieden onze opdrachtgevers de mogelijkheid om de aangeleverde zaken realtime in te zien. Via onderstaande link is deze online dossierinzage te bereiken.

Login

Online incasso

Wilt u een nieuwe zaak digitaal aanleveren? Dat kan ook rechtstreeks en vlot via onze website.

Online aanleveren